Villa voor 10 personen met groot privé zwembad

Als u een vakantiehuis in Thailand wilt kopenen voor uw vakantie is deze geweldige villa een van de mooiste van Hua Hin. Dit vakantiehuis is gelegen op het bewaakte complex de Banyan Estate Hua Hin bij de Banyan Golf Club. Dit is een van de mooiste golfbanen van Thailand. Hua Hin ligt ongeveer 200 kilometer ten zuiden van Bangkok aan de westkust van de Golf van Thailand. Het is de oudste en meest traditionele Thaise badplaats en vakantiebestemming in Thailand. Hua Hin is de woonplaats van de geliefde Thaise koning.

Beschrijving van de villa

Dit geweldige vakantiehuis is geschikt voor 10 personen. De villa is met de beste materialen gebouwd en heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, woonkamer met open keuken, een aparte televisiekamer met flat screen TV en DVD speler, keuken met vaatwasser en magnetron/oven. Twee keer per week komt er een maid die het huis schoonmaakt, de bedden opmaakt en er dus voor zorgt dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten in deze vakantiewoning. Vanuit de entree van de woning bereikt u de patio in het midden van de villa. Deze patio geeft toegang tot de vier twee persoons slaapkamers en woonkamer. Het vakantiehuis heeft een privé zwembad van 4 bij 10 meter.

Het zwembad ligt naast het huis om optimale privacy te garanderen. Het zwembad is omzoomd door een betegeld terras met zonneloungers. De villa is voorzien van een groot overdekt terras met teak-houten meubilair. De aansluitende tropische tuin is dicht beplant en biedt volop privacy en schaduw. De Banyan is met afstand de mooiste estate van Hua Hin en omstreken met de beste kwaliteit villa’s en voorzieningen.